Vastasyntyneen valokuvaus


Erityisesti vauvojen ja vauvaperheiden kohtaaminen on aivan sydämeni asia.


Rakastin vauvoja täydestä sydämestäni jo lapsena. Olin aivan hullaantunut jokaiseen pieneen ihmiseen, jonka kohtasin. Leikin nukeilla päivittäin vielä 12-vuotiaana. Hoivasin niitä kyllä vielä sen jälkeenkin, vaikken aktiivisesti enää leikkinyt niillä. Ja itseasiassa saatan pysähtyä vielä tänäpäivänäkin hoivaamaan omien lasteni nukkeja.


Olen kuuden lapsen äiti. Viiden eläväisen ja yhden pienen enkelin. Olen oppinut erityisesti omien lasteni myötä vauvoista paljon. Ihailen niitä ihmeellisiä pieniä ihmisiä, heidän eleitään, ilmeitään. Jokaista ainutlaatuista yksityiskohtaa.


Saapuessanne kuvaukseen vastasyntyneen kanssa voitte luottaa siihen, että käsittelen vauvaanne hellin, varmoin ja turvallisin ottein. Tunnustelen vauvaa aistein, tulkitsen häntä. Koko valokuvaushetken olen läsnä juuri teitä varten. Teidän perhettä, teidän pientä vauvaa varten.

Kuvausinfoa

Vastasyntyneen valokuvaus toteutetaan aina vauvan ehdoilla. Suuri osa ajasta kuluu hoivaamiseen ja maitotankkailuun. Siksi varataankin aikaa 2-3h. Riippuu aina myös perheen koosta, kauanko kuvaukseen kuluu aikaa. Vastasyntyneen valokuvaus sisältää aina kuvausta vauvasta yksin ja vanhempien sekä mahdollisten sisarusten kanssa.

Vauvan olisi hyvä olla alle 14vrk ikäinen kuvauksen aikana, mutta yksikään vauva ei ole kuvaukseen liian vanha. Tulkaa, kun se teille parhaiten sopii.

Studiossa puhaltaa aina vauvakuvauksen ajan lisälämmitin, jotta vauvan ei tule vilu. Tämä kannattaa huomioida omassa pukeutumisessa. Vauvalle löytyy studiolta laina-asuja ja -asusteita, vaippoja ym. tarpeellista. Pulloruokintaa varten myös tuttipullon lämmitin.

Vanhemmille ja sisaruksille on tarjolla pientä syötävää ja juotavaa.

Suosittelen varaamaan kuvauksen jo hyvissä ajoin odotusaikana, jotta voin huomioida kalenteria järjestellessäni lasketun aikanne. Alustava varaus tehdään heti ja kuvausaika sovitaan vauvan syntymän jälkeen. Jos ajatus vastasyntyneen valokuvauksesta on herännyt myöhemmin ja vauva on jo syntynytkin, ei hätää. Yleensä kalenteristani löytyy spotti pikaisellakin aikataululla.